BETONSKE KOPALNICE


Bodite praktični z gotovo kopalnico v betonski izvedbi konstrukcije

Odločitev za gotovo kopalnico v betonski izvedbi konstrukcije vam zagotavlja visoki nivo kvalitete ter prihrani čas in denar.

Zakaj odločitev za gotovo kopalnico?

Investitorji in projektanti objektov visokih gradenj po vsem svetu se že dlje časa odločajo za gotove kopalnice. K temu jih vodi moto graditi hitro, kakovostno in ekonomično.

Gotove kopalnice  iz betonske konstrukcije so na industrijski način izdelani samostojni prostorski gradbeni izdelki, ki se na objekt dostavijo popolnoma dokončani.

Na objektu »just in time«

Dostavijo se ustrezno embalirane in z vrati zavarovane proti vandalizmu, v sicer v terminu, kot ga določi kupec. Gotove kopalnice  iz betonske konstrukcije se vgrajujejo s pomočjo gradbenega dvigala sočasno z gradnjo objekta, lahko pa tudi pozneje, ko je nosilna konstrukcija objekta že izdelana. 

Po vgradnji gotovih kopalnic  se izvede še povezava inštalacijskih priključkov na inštalacijske vode objekta.Vertikalne povezovalne inštalacije se lahko izvedejo na klasičen način na mestu vgradnje, lahko pa jih že vnaprej vgradimo v »inštalacijski blok«, ki je integriran v samo gotovo kopalnico ali pa je samostojen.

Konstrukcija gotovih kopalnic je v betonski izvedbi. Ta zagotavlja odlično protipožarno odpornost in zvočno izolativnost, hkrati pa izvrstno kljubuje neugodnim zunanjimvremenskim pogojem v času gradnje objekta.

Kam lahko vgradimo gotovo kopalnico?

Gotove kopalnice iz betonske konstrukcije so namenjene za vgradnjo v naslednje objekte:

• hotele,
• domove starejših,
• študentske domove,
• bolnišnice,
• zapore,
• stanovanjske objekte.

Naša tehnologija izdelave gotovih kopalnic iz betonske konstrukcije ter stalna medfazna in končna kontrolo kakovosti zagotavljajo visoko in konstantna kakovost po ISO 9001:2008.

Naša gotova kopalnica je tudi večkratni dobitnik znaka kakovosti za najboljše dosežke v gradbeništvu.

Varis Lendava prisluhne vsaki vaši želji. Tako skupaj ustvarimo najboljšo rešitev za zadovoljitev vaših potreb.

NA OBJEKTU »JUST IN TIME«

Gotove kopalnice se dostavijo ustrezno embalirane in z vrati zavarovane proti vandalizmu, v sicer terminu kot ga določi kupec. Gotove kopalnice se vgrajujejo s pomočjo gradbenega dvigala praviloma sočasno z gradnjo objekta, lahko pa tudi pozneje, ko je nosilna konstrukcija objekta že izdelana.

PREDEFINIRANI PRIKLJUČKI

V procesu naročila, se pred definirajo lokacije vseh priključkov gotove kopalnice. Po vgradnji gotovih kopalnic se izvede še povezava inštalacijskih priključkov na inštalacijske vode objekta.

Kako so narejene naše kopalnice
Celoten proces izdelave gotovih kopalnic v našem podjetju