LAHKE GOTOVE KOPALNICE


Za objekte z omejeno nosilnostjo gradbene konstrukcije so prava izbira gotove lahke kopalnice!

Odločitev za gotovo kopalnico (ali gotovo sanitarno kabino) vam zagotavlja visoki nivo kvalitete ter prihrani čas in denar.

Kaj je gotova lahka kopalnica?

Gotove kopalnice (ali sanitarne kabine) v lahki izvedbi konstrukcije so na industrijski način izdelani samostojni prostorski gradbeni izdelki, ki se na objekt dostavijo popolnoma dokončani.

Dostava na objekt »just in time«

Gotove kopalnice (ali sanitarne celice) se na objekt dostavijo ustrezno embalirane in z vrati zavarovane proti vandalizmu. Pri terminu dobave vedno upoštevamo zahtevo kupca. Gotove kopalnice (ali sanitarne kabine) se vgrajujejo s pomočjo gradbenega dvigala praviloma sočasno z gradnjo objekta. Lahko se vgradijo tudi pozneje, ko je nosilna konstrukcija objekta že izdelana.

Po vgradnji gotovih kopalnic (ali sanitarnih kabin) se izvede še povezava inštalacijskih priključkov na inštalacijske vode objekta.

Kdaj se odločiti za gotovo kopalnico v lahki izvedbi konstrukcije?

V posebnih pogojih je ustrezna alternativa gotovim kopalnicam (ali sanitarnim celicam) iz betonske konstrukcije, gotova kopalnica v lahki izvedbi konstrukcije. Ta je sestavljena iz lahkega kovinskega skeleta obloženega z mavčnimi, cementnimi, kompozitnimi ali drugimi ploščami.

Zaradi manjše lastne teže je takšna kopalnica primerna rešitev za objekte z zmanjšano nosilnostjo konstrukcije in v primerih zmanjšane nosilnosti gradbenega dvigala.

Zagotovljena kakovost

Naša tehnologija izdelave gotovih kopalnic (sanitarnih kabin) ter stalna medfazna in končna kontrolo kakovosti zagotavljajo visoko in konstantno kakovost po ISO 9001:2008. Naša gotova kopalnica je tudi večkratni dobitnik znaka kakovosti za najboljše dosežke v gradbeništvu.

Želje kupca so vpete v gotovo kopalnico

Varis Lendava prisluhne vsaki vaši želji. Tako skupaj ustvarimo najboljšo rešitev za zadovoljitev vaših potreb.

NA OBJEKTU »JUST IN TIME«

Gotove kopalnice se dostavijo ustrezno embalirane in z vrati zavarovane proti vandalizmu, v sicer terminu kot ga določi kupec. Gotove kopalnice se vgrajujejo s pomočjo gradbenega dvigala praviloma sočasno z gradnjo objekta, lahko pa tudi pozneje, ko je nosilna konstrukcija objekta že izdelana.

PREDEFINIRANI PRIKLJUČKI

V procesu naročila, se pred definirajo lokacije vseh priključkov gotove kopalnice. Po vgradnji gotovih kopalnic se izvede še povezava inštalacijskih priključkov na inštalacijske vode objekta.

Kako so narejene naše kopalnice
Celoten proces izdelave gotovih kopalnic v našem podjetju