ZA SKATERJE

Urbands Skate parki s svojo zasnovo in možnostjo medsebojnega kombiniranja elementov poskrbijo za popolno adrenalinsko zabavo tako začetnikov kakor tudi že čisto pravih profesionalnih skaterjev.

ZA ROLERJE

Kakovostne vozne površine in razgibana konfiguracija Urbands Skate parkov so zagotovilo, da bo vožnja z rolerji čisto nova dimenzija užitka, mnogo bolj dinamična in adrenalinska kot vožnja po ravni površini.

ZA KOLESA

Urbands Skate parki so projektirani za izvajanje najlepših BMX vragolij, ki jemljejo dah gledalcem. Za vse kolesarje, od najmlajših, rekreativcev in profesionalnih športnikov, pa Urbands pump trac-ki zagotavljajo popolno zabavo, kondicijsko pripravo in popoln trening koordinacije telesa. Ko enkrat poizkusite Urbands Pump track ga vzljubite za vedno.

Pričevanja naših uporabnikov

Skate park je odlična zadeva. Na njem lahko izvajam vse trike, ki jih poznam. Pa vedno najdem še nekaj novega, kar mi dvigne adrenalin.

Gregor Hočevar

Pump track - trga. Ko se enkrat zaženeš, letioš po Pump track-u kar sam od sebe. Preizkusil sem ga z bmx-om in če bi lahko, bi imel Pump track kar doma.

Mark Bonizeti

S skate-om sem preizkusil že skoraj vse. Ko pa sem preizkusil Varis-ov Urbands skate park, sem vedno našel še nekaj novega za preizkušanje svojih sposobnosti.

Mike Hudson